Húsvéti ételosztás a rászorulóknak

A Budapesti Fidelitas a tavalyi akcióhoz hasonlóan idén nagyszombaton is nagy örömet szerzett azoknak az embereknek, akik kevésbé szerencsés körülmények közt töltik mindennapjaikat.

Idén is a Máltai Szeretetszolgálat éjjeli menedékhelyének lakói voltak a Budapesti Fidelitas ételosztó akciójának kedvezményezettjei. Az ételosztás anyagi fedezetét a Fidelitas tagjai teremtették meg.


"Nagyszombaton valami olyannal szerettük volna megörvendeztetni a bentlakókat, amihez egyébként nem juthatnak hozzá. Sonkával, tojással, friss tavaszi zöldséggel és kaláccsal vendégeltük meg őket. Köszönöm a segítséget Kerékgyártó Gábornak, a Fidelitas Budapesti elnökének, valamint Bodrogi Ricsinek, Hudetz Attilának és Kovács Péternek! A fotókért pedig Scheer Balázsnak jár köszönet!" – fogalmazott Szepesfalvy Anna, az akció szervezője.

2014.04.23.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.