Külhoni magyar ifjúságkutatás - 2014

Ladó Balázs, a Fidelitas Nemzetpolitikai Kabinetjének vezetője a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Karán a Nemzetstratégiai Kutatóintézet (NSKI) által gesztorált "Külhoni magyar ifjúságkutatás - 2014" című projekt workshopján tartott előadást 2014. április 10-én, csütörtökön.

Az Ifjúsági érték- és érdekvédelem, képviselet és közösségépítés nevű szekcióban felszólalt többek között Gubík László, a Via Nova ICS elnöke, Gulyás Tibor, a Magyar Ifjúsági Konferencia (MIK) elnöke, Szontágh Szabolcs, a Magyarországi Református Egyház képviselője és De Negri Ibolya, az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesületének elnöke.

Ladó Balázs a jelenlévőknek beszámolt a Fidelitas Nemzetpolitikai Kabinet működéséről, céljáról és tevékenységéről. A rendezvény társrendezői a Századvég Alapítvány, a PI-NET – Postgraduates´ International Network és a Magyar Szociológiai Társaság voltak.

2014.04.16.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.