Fidelitas Nyári Szabadegyetem

Idén június végén a megszokott nyári tábor helyett útjára indítjuk a Fidelitas Nyári Szabadegyetemet, mely egyszerre lesz az interaktív közösségépítés, a közösségi szellemet erősítő együttlét és a hatékony csapatmunkát fejlesztő buli terepe.
A Fidelitas Nyári Szabadegyetem vendégei között lesznek nagy nevek, politikusok és közéleti személyiségek, emellett pedig mindenkit megmozgató vetélkedők, csapatjátékok, sportversenyek és koncertek is várnak a résztvevőkre. A szervezők nagy tétben mernének fogadni arra is, hogy a Fidelitas Nyári Szabadegyetemen találkoznak majd egymással először a jövő nagy reménységei.


A Szabadegyetem helyszíne a Mátra egyik legkedveltebb üdülőhelye, Mátrafüred-Sástó, időpontja 2014. június 26-29. A Szabadegyetem részvételi díja 9000 Ft. Az ár tartalmazza a szállást (fürdővel és konyhával ellátott 2-4 ágyas szobákban), napi háromszori étkezést, a programokat és egyéb meglepetéseket. Bővebb információk a helyszínnel és a programokkal kapcsolatban a http://www.szabadegyetem.fidelitas.hu/ weboldalon találhatók.

Találkozunk 2014. június 26. és 29. között Sástón!

Szervezők
 

2014.04.14.

Kapcsolat