57 nap után még mindig választ várunk Mesterházytól

Mesterházy Attilától ezúttal Veszprémben kért magyarázatot Hegedűs Barbara, a Fidelitas Veszprém megyei elnöke és Molnár Dániel, a Fidelitas veszprémi csoportjának tagja.

A Baloldali Összefogás miniszterelnök-jelöltjének veszprémi választási fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón a Fidelitas helyi tagjai azt követelték, hogy Mesterházy Attila végre adjon magyarázatot a Simon-ügyre.
Hegedűs Barbara, a Fidelitas Veszprém megyei elnöke a Városi Művelődési Központ előtt arról beszélt, hogy a hírek szerint Simon Gábor a zárkában azt mondta, Mesterházy Attila és Gyurcsány Ferenc tudtak a százmilliókról.
Hozzátette: "akkor most 57 nap reménytelen ködösítés után itt az ideje, hogy Mesterházy Attila megszabaduljon a titoktól, és színt valljon".


A Fidelitas Veszprém megyei elnöke hangsúlyozta, úgy tűnik, hogy Simon Gábor, Mesterházy helyettese a szocialisták korábbi és mostani elnökének tudtával utazott éveken át százmilliókkal Budapesttől Ausztrián át egészen Svájcig.
Molnár Dániel, a Fidelitas veszprémi csoportjának tagja azt mondta, szeretnék végre hallani, Mesterházy Attila mióta tudott erről, kinek a pénze ez valójában és hány szocialista képviselő rejteget hasonló titkos számlákat.

2014.04.02.

Kapcsolat