41 nap telt el magyarázat nélkül

Jakab Jácint, a Fidelitas alelnöke menekülésnek nevezte Mesterházy Attila kampánykörútját az MSZP elnökének hétfői salgótarjáni lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón.
Mesterházy Attila ahelyett, hogy tisztázná, mit tud Simon Gábor 240 millió forintjáról, és arról a bűncselekmény-sorozatról, amely "a szeme előtt játszódott le", hetek óta "egyik városból a másikba menekül" és "arrogáns nyilatkozatokat tesz" - mondta Jakab Jácint, a Fidelitas alelnöke, a salgótarjáni alapszervezet elnöke.

41 napja várunk arra, hogy Mesterházy Attila megszabaduljon azoktól "a nyomasztó titkoktól", amiket cipel, hiszen helyettesét bilincsben vitték el, és "több jel mutat arra", hogy Simon Gábor nem magányos elkövető volt, és nem a saját pénzét őrizgette – fogalmazott.

 

Jakab Jácint azt mondta, Mesterházy Attila számára itt lenne az alkalom arra, hogy bebizonyítsa, komolyan gondolta a baloldal megújítását, "de úgy tűnik, ő is ugyanúgy hazudozik, mint Gyurcsány Ferenc. Esze ágában sincs megújítani a baloldalt, sőt, ugyanazokkal van együtt, akik minden idők legkorruptabb kormányzását elkövették".

A Fidelitas alelnöke szerint Boldvai László salgótarjáni szocialista országgyűlési képviselő is magyarázattal tartozik "gyanús vagyongyarapodásáról". Kíváncsiak vagyunk arra, miből épített 1050 négyzetméteres villát - tette hozzá Jakab Jácint.

2014.03.18.

Kapcsolat