Székesfehérváron is magyarázatot kértünk Mesterházytól

"A Fidelitas szerint Mesterházy Attila nem hallgathat tovább Simon Gábor ügyében, mert a szeme láttára folytak a példátlan bűncselekmények" - mondta Balogh Gergely országos alelnök csütörtökön Székesfehérváron.

Balogh Gergely közölte, hogy 37 napja várunk arra, hogy Mesterházy Attila  magyarázatot adjon a Simon-ügyre. A Fidelitas országos alelnöke reményét fejezte ki, hogy az MSZP elnöke Székesfehérváron nem veszi fel a nyúlcipőt és nem fog elmenekülni a felelősség elől.

"Az egész ország meg van döbbenve azon, ami a szocialista párt háza táján történik" - folytatta, majd kiemelte, hogy Mesterházy Attila közvetlen helyettesének és bizalmasának kezén kattant a bilincs, hiszen Simon Gábort előzetes letartóztatásba helyezték. "A szocialista politikusok lassan már egymásnak adják a kilincset a börtönben: Zuschlag ki, Simon be" – fogalmazott.
Az MSZP elnökét lakossági fórumát megelőzően Székesfehérváron, a Videoton Oktatási Központ előtt mintegy harminc tüntető várta transzparensekkel.


2014.03.13.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.