Dombóváron is feltettük a kérdést Mesterházy Attilának: honnan van a 240 millió?

Balog Gergő és Tardi Tamás Fidelitas alelnökök keddi dombóvári sajtótájékoztatójukon ismét feltették azt az egyszerű kérdést Mesterházy Attilának, hogy honnan származik Simon Gábor 240 milliója? Az MSZP elnöke most sem válaszolt.

Az ország közvéleményét továbbra is erősen foglalkoztatja, hogy Mesterházy Attila jobb keze, Simon Gábor kétes eredetű eltitkolt vagyonát milyen módon szerezte, illetve azt hogyan sikerült kitalicskáznia az országból, majd éveken keresztül titokban tartania.

 

 

Mesterházy Attila országjáró turnéjának soron következő állomásán, Dombóváron, újfent megpróbáltunk fényt deríteni a legfontosabb kérdésekre: Honnan vannak a  százmilliók, mit tudott minderről Mesterházy Attila és az MSZP vezetése? Az MSZP elnöke ismét elzárkózott a válaszadás alól, megerősítve azt a gyanút, hogy érintettsége nem zárható ki az említett ügyből.

 

 

Tovább árnyalja a képet, hogy a szocialista párt elnöke Dombóváron a jogerősen elítélt volt MSZP-s polgármesterrel kampányolt. Szabó Lorándot korábban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték sikkasztásért. 

 

 

 

2014.03.07.

Kapcsolat