Attila, honnan van a 240 millió?

Mesterházy Attila több hetes bujdosás után kedden országjáró turnét indított. Mi Tiszaújvárosban egy talicska pénzzel és egy egyszerű kérdéssel vártunk rá: honnan van Simon Gábornak több száz millió forintja egy osztrák bankszámlán? A rendhagyó sajtótájékoztatót Böröcz László, a Fidelitas ügyvezető alelnöke valamint Koncz Zsófia, a Fidelitas alelnöke tartotta.
Mesterházy Attila helyettese, jobb keze 240 millió forintot talicskázott ki titkon az országból, a negyedmilliárdnyi vagyon eredetéről pedig hetek óta mit sem tudunk. Tiszaújvárosi látogatása alkalmából újfent megkérdeztük Mesterházytól, hogy mit tudott Simon Gábor 240 millió forintjáról? Van-e bármilyen elképzelése arról, vajon honnan származhat ez a bődületes összeg? Négyszemközti egyeztetésükön mit mondott neki Simon a pénz eredetéről?
 

Most, hogy Mesterházy Attila előbújt rejtekéből, válaszokkal tartozik a feltett kérdésekre. A Fidelitas szerint megengedhetetlen, hogy az MSZP elnökhelyettese százmilliókat talicskázzon ki az országból megfeledkezve beszámolni arról, hogy honnan jutott ekkora vagyonhoz.

2014.02.27.

Kapcsolat