Fidelitas a testmozgásért

A ceglédi Fidelitas kispályás labdarúgótornát szervezett középiskolás csapatok részére február 22-én a ceglédi Gál József Sportcsarnokban. A Fidelitas célja a sportrendezvénnyel a testmozgás népszerűsítése volt a fiatalok körében. A csapatok a torna végén utalványokat kaptak, melyeket sporteszközök vásárlására fordíthatnak.
A rendezvényen Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke, a miniszterelnök sportügyekért felelős tanácsadója beszélt az egészséges életmód és a diáksport fontosságáról, valamint arról, hogy a kormány sok pénzt, forrást, tudást és szervezést fordít arra, hogy sportosabb, egészségesebb ország legyünk. A sportember-politikus kiemelte a sportlétesítmények fejlesztésének jelentőségét is; Földi László polgármesterrel és Ványi Zsolt intézményvezetővel ellátogatott a ceglédi sportuszodába is.
 
 

A labdarúgótornán a középiskolások meccsei mellett egy gálamérkőzésre is sor került; a ceglédi öregfiúk a Németh Ferenc emlékcsapattal játszottak. A díjak átadásában Földi László és Balogh Gábor működött közre. Az okleveleket pedig dr. Bereczki Balázs és Erdős Z. Adrián, a Fidelitas helyi vezetői adták át. A rendezvényt könnyűzenei, illetve táncos műsor is színesítette, meglepetésként pedig Hegedűs László, a világ élvonalában szereplő ceglédi triál versenyző tartott bemutatót.


2014.02.25.

Kapcsolat