Hiteltelen a baloldal akciója

Teljesen hiteltelen, hogy Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila bírálja a paksi beruházást - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Falusi Vajk. A Fidelitas alelnöke a Sándor-palota szomszédságában nyilatkozott újságíróknak, miközben az ifjúsági szervezet aktivistái Bajnai Gordont és Józsa Istvánt ábrázoló molinót tartottak a kezükben.

„Azért jöttünk el erre a tüntetésre, mert szeretnénk felhívni a figyelmet arra, mennyire hiteltelen a baloldal akciója. Mennyire hiteltelen, hogy azok az emberek, akik éveken át kitalicskázták a pénzt a paksi atomerőműből, és támogatták a létesítmény fejlesztését, ma kampánycélokra használják fel ezt a beruházást” - fogalmazott Falusi Vajk, a baloldali összefogás pártjainak demonstrációjára reagálva.   
 

 
Az alelnök szerint, a korábbi években Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila egyöntetűen támogatta a paksi erőmű bővítését, ma viszont saját kampánycéljaikra használják fel a paksi bővítést. 
 
Hozzátette: a szervezeteknek joguk van tüntetni, viszont az a tény, hogy baloldal vezéralakjai bírálják ezt a beruházást, az teljesen hiteltelen.  
 

 
Forrás, fotó: fidesz.hu
 

2014.02.11.

Kapcsolat