Fidelitas kampánynyitó gyűlés Szegeden

Csütörtök este tartotta kampánynyitó ülését a szegedi Fidelitas, amelyet Bohács Zsolt, országgyűlési képviselő, a parlament Sport-és turisztikai bizottságának elnöke nyitott meg. A Fidesz képviselőjelöltje ismertette az elmúlt évek munkáját, valamint beszámolt a Fidesz parlamenti és helyi közgyűlési munkájáról egyaránt.
Bohács Zsolt elmondta: a kormány stabilizálja és helyzetbe hozza az önkormányzatokat, február végére adósságmentessé teszik Szegedet, a TAO-s támogatásoknak köszönhetően pedig Szegedhez méltó sportuszoda épülhet. „Ha összeadjuk a 28 milliárdos adósságátvállalást, a 16 milliárdos uniós fejlesztéseket és a 60 milliárdos lézerközpont értékét, akkor jól látszik, hogy több mint 100 milliárd forintot hoz a kormány Szegedre.” – jelentette ki a négyszeres kenu világbajnok.
 

Velő Miklós szegedi Fidelitas elnök, aki Bohács Zsolt kampánycsapatának is tagja a Fidelitas szerepe a kampányban címmel tartott előadást. Legfontosabb feladatnak a fiatalokat érintő kormányzati döntések közvetítését nevezte meg, illetve a kormány és a Fidesz eredményeinek bemutatását a fiatalok nyelvén. A fiatal politikus beszámolt a választási törvény újdonságairól, de szóba került a kampány fiatalokat érintő része és a sajtómegjelenések is.
Csongrád megye 1. választókerület kampányfőnöke, Péli Katalin ismertette a Fidesz központi kampányelemeit és a választási felkészülés lépéseit, és beszélt a politikai rendezvényszervezés és mozgósítás menetéről is.

fidelitas.hu

2014.01.31.

Kapcsolat