Új csoport Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Aszalói fiatalok kezdeményezésére 2014. január 18-án, délután 5 órakor alakuló csoportülésre került sor. Az ülésen Kováts Ágoston a B.-A.-Z. megyei választmány elnöke képviselte a megyét, aki már korábban felvette a kapcsolatot a helyi fiatalokkal, így ezen a januári délutánon újabb csoporttal bővülhetett a Fidelitas nagy családja.
Ágoston köszöntötte a jelenlévőket és örömét fejezte ki, hogy az aszalói fiatalok lépést tettek egy új csoport kialakítására. Bővebben beszámolt a Fidelitas múltjáról és jelenéről, amely után a megyei csoportokat mutatta be pár szóban. Hozzátette, hogy a Fidelitas immár Közép-Európa legnagyobb ifjúsági politikai szervezete, ahol a kiemelkedő szakmai programokon túl a kikapcsolódási lehetőségek is megtalálhatóak egy országos nyári táborban vagy akár egy születésnapi buliban is.
 

A jelenlévő tagok elnöküknek Gál Jácintot, alelnököknek Homonnay Gábort és Homonnay Lászlót választották. A csoport bízik abban, hogy az elkövetkező időben további tagokkal bővülhetnek, mely után egy erős csapatként vehetik ki részüket a megyei Fidelitas életében.
A megalakulás során a választás közeledtével szó esett a kampányról és a kampányfeladatokról is.
 

Záró témaként Ágoston a közös munkára és a megyei összetartásra hívta fel a tagok figyelmét, amellyel erősebbek és szervezettebbek lehetünk, valamint segíthetjük egymás munkáját.

Forrás: http://miskolc.fidelitas.hu/
 

2014.01.21.

Kapcsolat