Szívszorító, ahogy a Karácsony Gergelyékkel felmossák a padlót

Az Együtt-PM képviselői úgy látszik, nem tudják feldolgozni, hogy a következő hónapokban Gyurcsány Ferencnek, Szekeres Imrének és Kuncze Gábornak fognak plakátolni. Gyurcsányék jól fizetett alkalmazottaiként ma éppen a Fidesz-székház erkélyén bohóckodtak. Nem tudjuk, hogy tart-e még a hatása annak az Unicumnak, amit a Gyurcsánnyal kötött megállapodás napján vertek be munkaidőben, de azt biztosnak látszik: az LMP szétverői lassan átveszik a Hallgató Hálózat jogköreit mind stílusban, mind eszközökben.
Két plakátolás és birtokháborítás között érdemes elgondolkodniuk azon, érdemes volt-e szétverniük egy olyan pártot, amely a „Lehet Más a Politika” jelszavával kampányolt; hogy aztán összefogjanak a baloldali politikai panoptikum összes levitézlett arcával. Tegyék fel maguknak a kérdést: mennyit ér meg a remélt parlamenti helyük, ha olyanok ágyába fekszenek, akik nokiás dobozokban lopták szét az közvagyont és százmilliárdos adósságot nyomtak a fiatal generációk vállára?
 
Volt képviselőtársukat, Ertsey Katalint idézve mondjuk: ahogy ezekkel a srácokkal felmossák a padlót, az egyszerűen szívszorító.

Fotó: MTI/Soós Lajos
 
 

2014.01.18.

Kapcsolat