Szívszorító, ahogy a Karácsony Gergelyékkel felmossák a padlót

Az Együtt-PM képviselői úgy látszik, nem tudják feldolgozni, hogy a következő hónapokban Gyurcsány Ferencnek, Szekeres Imrének és Kuncze Gábornak fognak plakátolni. Gyurcsányék jól fizetett alkalmazottaiként ma éppen a Fidesz-székház erkélyén bohóckodtak. Nem tudjuk, hogy tart-e még a hatása annak az Unicumnak, amit a Gyurcsánnyal kötött megállapodás napján vertek be munkaidőben, de azt biztosnak látszik: az LMP szétverői lassan átveszik a Hallgató Hálózat jogköreit mind stílusban, mind eszközökben.
Két plakátolás és birtokháborítás között érdemes elgondolkodniuk azon, érdemes volt-e szétverniük egy olyan pártot, amely a „Lehet Más a Politika” jelszavával kampányolt; hogy aztán összefogjanak a baloldali politikai panoptikum összes levitézlett arcával. Tegyék fel maguknak a kérdést: mennyit ér meg a remélt parlamenti helyük, ha olyanok ágyába fekszenek, akik nokiás dobozokban lopták szét az közvagyont és százmilliárdos adósságot nyomtak a fiatal generációk vállára?
 
Volt képviselőtársukat, Ertsey Katalint idézve mondjuk: ahogy ezekkel a srácokkal felmossák a padlót, az egyszerűen szívszorító.

Fotó: MTI/Soós Lajos
 
 

2014.01.18.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.