Összeálltak, mint két kicsi legó

Ma délben a Munkásmozgalmi Pantheon és az egykori SZDSZ leányvállalatai úgy álltak ismét össze, mint két kicsi legó. A Gyurcsány Ferenc rajongói klub névsorát és életútját elnézve, Horn Gábor szavai jutottak eszünkbe - mely szerint „ez a csapat kemény”.
Most, hogy újra együtt vannak a jól ismert arcok és milliárdosok, reméljük, hogy mielőbb visszafizetik az SZDSZ felhalmozott tartozásait. Bízunk benne, hogy a százmilliárdos államadósság  megálmodói  a „fájni fog program” keretében nem támadják tovább a családi adókedvezményt, a gyed-extrát, valamint a tandíj bevezetését is úgy felejtik el, mint Bajnai Gordon a korszakváltást.
 
Gyurcsány Ferenc visszatérésével ma ismét az az ember vezeti a baloldalt, aki fiataloknak nem  adott  mást,  mint az „el lehet menni” programot.
 
Bábként pedig azt a Mesterházy Attilát szánná ideiglenes miniszterelnöknek, aki Zuschlag Jánossal építette az ifjú baloldaliak jövőjét.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

fidelitas.hu

 

2014.01.14.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.