Gyurcsányé az ÉV TROLLJA DÍJ

Idén már januárban kioszthatjuk az Év Trollja Díjat. Nem is lehet vitás, hogy 2014-ben Gyurcsány Ferenc kapja. A síelésből hazatérő kártékony szakácsnak semmi sem számít. Az elmúlt hónapok bebizonyították, hogy pár parlamenti helyért saját politikai szövetségeseit is tönkreteszi.
Gyurcsány elmúlt hónapokban bemutatott féktelen trollkodása jól emlékeztet minket miniszterelnökségére: a trükkök százaira, a végighazudott évekre, a kilőtt szemekre, a kormányzás helyetti idétlen táncikálásra, a hetente megrendezett ötletfarsangokra. De nem utolsó sorban: az ország tönkretételére.

fidelitas.hu

2014.01.08.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.