Kövesd nyomon híreinket, itt mindent megtalálsz ami a fiatalságot érinti!

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter volt a vendége a győri Fidelitasnak

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter győri látogatása alkalmával Borkai Zsolt polgármester és Dr. Fekete Dávid alpolgármester társaságában kötetlen beszélgetést folytatott a helyi Fidelitas tagjaival. Köszönjük a Miniszter úrnak, hogy szakított időt ránk sűrű napirendje ellenére is!

2018.11.10 Elolvasom!

Kettős magyar siker az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének (YEPP) tisztújító kongresszusán!

A YEPP november 3-án, Athénban megrendezett tisztújító kongresszusán, a 33 országból érkező küldöttek 88 százalékos szavazataránnyal ismét bizalmat szavaztak a Fidelitas jelöltjének, Magyar Ágnes Zsófiának. Az ifjúságpolitikus, a szervezetben 2017 tavaszán elnyert alelnöki mandátumát újította meg a következő kétéves ciklusra. Szintén alelnökké választották Ambrus Zsombort, aki az erdélyi Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) színeiben pályázott a tisztségre.

2018.11.06 Elolvasom!

Ebéd a hajléktalan szállón

Az elesett emberek iránt érzett szolidaritás nem politikai kérdés, hanem keresztény alapvetés, a bajban lévőkkel kapcsolatos felelősség, pedig nem szabadságjogi hisztéria kérdése.

2018.10.28 Elolvasom!

Kongresszusi zárónyilatkozat

A Fidelitas, Magyarország legnagyobb politikai ifjúsági szervezete, 2018. október 28-án, Sopronban tartotta XV. Kongresszusát, melynek zárónyilatkozatát a delegáltak egyhangú támogatása mellett fogadta el a szervezet legfőbb döntéshozó fóruma.

2018.10.27 Elolvasom!