Éld át a történelmet! interaktív országos történelemverseny döntő

2016. december 9.

A Fidelitas idén is országos történelemversenyt hirdet hazai és határon túli magyar középiskolás diákok számára. A verseny témája az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából: Magyarország a Kreml árnyékában - Az 1956-os forradalom és nemzetközi háttere 1953-1956.

Helyszín: Hamarosan

Cím: -


A kétfordulós egyéni vetélkedő első, online fordulójában a regisztrációt követően egy tesztsort kell kitölteniük a versenyzőknek megadott idő alatt. Megoldásaikat november 23-án éjfélig várjuk.  
A legjobb eredményt elért diákok részt vehetnek a budapesti döntőn december 9-én, ahol egy rövid interaktív vetélkedő keretén belül többféle feladattípus segítségével minél szélesebb körű tudásukra leszünk kíváncsiak. 
A versenykiírás, a regisztrációs felület és további információk a http://toriverseny.fidelitas.hu/ oldalon találhatók.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.