Túra a hősök tiszteletére

2016. március 14.

A XVII. kerületi fidelitas csoport nagy szeretettel vár minden kedves érdeklődőt az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tavaszi hadjáratának egyik legfontosabb ütközetének helyszínén, Isaszegen ahol a honvédsíroknál rónánk le a kegyeletünket a hősök emlékhelye előtt. A program részét képező túra mindössze 9 km hosszúságú.

Helyszín: Isaszeg

Cím: -


Az esemény helyszíne a Budapestről érkezők számára a Keleti pályaudvarról 8:35 perckor induló S80-as személyvonattal érhető el a legkönnyebben. A túra 9:15 – es kezdettel indul az isaszegi vasútállomástól.A szervezők arra szeretné kérni minden résztvevő csoportot, hogy a lehetőségeikhez mérten egy koszorút vagy virágok hozzon magával,amelyet elhelyeznének az emlékműnél. A részvételi szándékokat az alábbi e-mail címre várják március12.-ig.: ede.timmel@gmail.com Az eseményhez ezen a linken is tudtok csatlakozni!

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri és Zsani

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.