Lakáspiaci kerekasztal-beszélgetés

2016. január 19.

A Fidelitas Jogi és Közigazgatási Kabinet, Gazdasági Kabinet és Humán Kabinet lakhatási munkacsoportja kerekasztal-beszélgetést szervez a magyarországi lakáspiac alakulásával és aktuális kérdéseivel kapcsolatban.

Helyszín: Aulich Klub

Cím: -


Érdekel a lakáspiac alakulása?Esetleg lakásvásárlást tervezel?Kíváncsi vagy az Áfacsökkentés hatására? Szeretnéd tudni, milyen hatása lesz a CSOK-nak és a 10+10 milliós igénybe vehető támogatásnak?Az téma szakértőiként vendégül látjuk Kecskeméti Zsoltot ,a  GDN Ingatlanhálózat Hálózatfejlesztési Vezetőjét, ifj.Bánki Attilát, az  INTERÉP 2000 Kft cégvezetőjét és Székely Róbertet, faktoring szakértőt.A szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!További információért kattints a facebook eseményre! 

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri és Zsani

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.