Te mit üzensz a klímacsúcsra? plakátverseny

2015. december 11.

A Fidelitas Fenntartható Fejlődés Kabinet nagyon fontosnak tartja a klímavédelmet, ezért országos plakátpályázatot hirdet „Te mit üzensz a klímacsúcsra?” címmel. A pályázatokat 2015. december 7-ig lehet beadni. A legjobb pályamű készítője egy laptopot nyerhet!

Helyszín: http://mituzensz.fidelitas.hu/

Cím: http://mituzensz.fidelitas.hu/


Az ideális pályamű a párizsi klímacsúcs fontosságára hívja fel a figyelmet és környezetvédelmi, fenntarthatósági üzenetet hordoz vizuális eszközökkel kifejezve. A pályázatokat 2015. november 30-ig várjuk 35 év alatti fiataloktól, akik a meghirdetett határidőig regisztrálnak a honlapon és feltöltik az általuk készített plakátot. 
 
Egy jelentkező maximum 2 db művet adhat be. A tervezett plakátot, vagy plakátokat A4-es méretben kell létrehozni és nyomtatható minőségű PDF és JPEG fájlformátumban feltölteni a mituzensz.fidelitas.hu-ra a regisztráció során. 
 
A plakát tervező pályázat győztes pályaművét egy szakmai bizottság választja ki, beküldője egy laptopot vihet haza. A pályaművek felkerülnek a Fidelitas facebook oldalára is, ahol a legtöbb "Like"-ot begyűjtő mű tulajdonosa egy digitalizáló táblát nyerhet. 
 
További információ és nevezés a plakátkészítő verseny honlapján!

Kapcsolat