Fidelitas Gazdasági Kabinet Vállalkozói Fórum - vendégünk a Pro Turismo díjas étteremtulajdonos, Zsidai Zoltán Roy

2015. november 18.

A Gazdasági Kabinet korábban nagy sikerű Vállalkozói Fórumának legújabb eseményére elfogadta meghívásunkat Zsidai Zoltán Roy, a pesti bisztro- és gasztrokultúra meghatározó alakja. Közgazdász, magyar gasztro szakember és Pro Turismo díjas étteremtulajdonos, tagja a magyar Bocuse d’Or Akadémiának.

Helyszín: Spiler Shanghai Budapeste

Cím: 1075 Budapest, Király utca 13.


Zsidai Zoltán Roy az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot, ahol a budapesti Intercontinentalban dolgozó szülei továbbképzésen vettek részt. Keresztapja Roy Watson, az American Hotel & Motel Association elnöke lett, ő később is aktív szerepet vállalt nevelésében. Közgazdászként diplomázott, éveket dolgozott a Deutsche Bank egy cégénél és a Boston Consulting Groupnál. A vendéglátóiparba 2006-ban „tért vissza”, miután részt vett a Hyatt egy szállodavezető-képző tréningjén. A családi vállalkozásban 1982 óta működtetett, várbeli Pierrot mellé ezt követően nyitotta meg első komoly saját projektjét, a 21 Éttermet. Ezt követte a Spíler a Gozsdu Udvarban és a budavári Fortuna utcában működtetett családi birodalom is tovább nőtt a tradicionális Pest Buda 2011-es újranyitásával. A legfrissebb ékkő a Kempinskiben nyitott ÉS Bisztró, a közeljövő nagy terve pedig egy saját butikhotel Budapesten. A Zsidai Gasztronómiai Csoport éttermei nem csupán gasztronómiailag teszik magasra a mércét, de külön figyelmet kap a belsőépítészet is.
Helyszín a Gozsdu udvarban található Spíler Sanghai. A Fidelitas Gazdasági Kabinet vezetősége szeretettel vár minden érdeklődő fidelitasost!Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/836240859806867/

Kapcsolat