Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató: a fidelitas.hu és a Fidelitas mobil applikáció tartományban kezelt űrlapok kitöltésével, hozzájárulok, hogy a közölt személyes adataimat a Fidelitas (1062 Budapest, Lendvay utca 28.), az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (2) bekezdése a) pontja alapján, további kapcsolattartás, véleménykérés, választási és egyéb tájékoztatás, adománygyűjtés céljából, az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelje.

A Fidelitas elektronikus levél szolgáltatásán keresztül kíván tájékoztatást nyújtani. A Fidelitas ki kívánja zárni a kéretlen leveleket, ezért az elektronikus levél szolgáltatásának igénybevételéhez elektronikus levélcím közlése szükséges. Tudomásul veszem azt a tájékoztatást, hogy személyes adataim kezelésével összefüggésben tájékoztatást kérhetek az adatkezelőtől.

Az elektronikus levél szolgáltatásról egy az fidelitas@fidelitas.hu e-mail címre küldött leiratkozási szándékot megfogalmazó levél küldésével mondhatok le. Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, tiltakozhatok személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve a bírósághoz fordulhatok.

A közölt személyes adatokat a Fidelitas nyilvánosságra nem hozza, külföldre és harmadik személynek nem továbbítja. Elektronikus levélcímem (és egyéb adataim) önkéntes közlésével nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadtam az adatkezelési szabályokat.