VIII. Kelet-Magyarországi Fidelitas Focikupa

A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szervezték meg a túrkevei fidelitasosok a Kelet-Magyarországi Fidelitas Focikupát. A rendezvényt Falusi Vajk, a Fidelitas Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöke nyitotta meg, majd Vida Tamás, Túrkeve polgármestere köszöntötte a csapatokat és a vendégeket.
A tornán összesen hét csapat mérte össze tudását az első 3 helyért, valamint a további különdíjakért. A rossz idő ellenére sokan ellátogattak az eseményre. Eseménydús, szoros mérkőzéseket izgulhattak végig a nézők, különösen igaz ez a döntőkre, ahol gyönyörű gólok és védések követték egymást. A kiélezett döntőben a túrkeveiekből álló, Dögevők csapata bizonyult a legjobbnak. Ezúton is gratulálunk a csapat sikeréhez!
 
 
Idén rendhagyó módon megrendezték az első büntető rúgás bajnokságot is, melyen kortól és nemtől függetlenül mindenki kipróbálhatta magát. A szoros, mindent eldöntő döntőt végül Kovács Flávi nyerte meg. Gratulálunk Flávinak és külön köszönetet mondunk a két kapusnak, Kálnai Károlynak és Gulyás Gergőnek a bravúros védésekért.
 


A mérkőzések után került sor az eredményhirdetésre, a díjakat Magos Vilmos, Túrkeve alpolgármestere adta át.

Eredmények:
I. hely: Dögevők
II. hely: Predators
III. hely: Verdel szépen

Legjobb kapus díj: Gulyás Gergő
Legjobb mezőnyjátékos: B. Tóth András
Gólkirály: Nagy Péter
Legidősebb játékos: Magda Attila

Büntető rúgás bajnoka: Kovács Flávi

A szervezők mindenkinek köszönik a részvételt és remélik, jövőre is találkozhatnak az idei tornán résztvevőkkel!

2016.07.20.

Kapcsolat