Juhász Péter fokozottan veszélyes a társadalomra

"Nekünk, a Belvárosi Fidelitas tagjainak az a feladatunk, hogy megvédjük a kerületieket Juhász Pétertől, és a kerületben élő gyerekeket megóvjuk attól, hogy rászoktassák őket a marihuánafogyasztásra" - jelentette ki Böröcz László, a Fidelitas ügyvezető alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Böröcz László fontosnak tartja, hogy a választók tisztában legyenek azzal, hogy Juhász Péter, a baloldal ötödik kerületi polgármesterjelöltje valójában kicsoda. 
 

A Fidelitas ügyvezető alelnöke emlékeztetett rá, hogy Juhász Péter korábbi tevékenységéről számos közérdekűnek minősülő információ fellelhető a sajtóban. Most ezeket szedték össze egy négyoldalas kiadványban, amellyel szeretnék felhívni minden belvárosi polgár figyelmét arra, hogy a baloldal kit indít polgármesterjelöltként a kerületben. 

Felhívta rá a figyelmet, hogy a baloldal polgármesterjelöltjéről a bíróság jogerősen kimondta, hogy fokozottan veszélyes a társadalomra.

Juhász Péter veszélyes a belvárosiakra is, mert annak idején a Kendermag Egyesület vezetőjeként egyértelműen kiállt a drogok liberalizációja mellett – fogalmazott Böröcz László, hozzátéve, Juhász a kétezres évek közepén úgy híresült el a közéletben, mint „az ország drogosa.”

Az ügyvezető alelnök felidézte, Juhász Péter boltot üzemeltetett az Ó utca 17. szám alatt, ahol a marihuánatermesztéshez szükséges kellékeket, anyagokat árult, amit nyíltan tett, hiszen az egyik internetes hírportál videóstábjának meg is mutatta, hogyan kell a boltban kapható eszközöket használni.

A bíróság két alkalommal is jogerősen elítélte droggal való visszaélésért Juhász Pétert, aki egyszer Hollandiából hozott be kábítószert, egyszer pedig otthon termesztett marihuánát. Ezekről az esetekről egy interjúban maga is vallott – jegyezte meg Böröcz László.

 

A Fidelitas ügyvezető alelnöke szerint ebből is nyilvánvalóan látszik, hogy „Juhász Péter nem bánta meg azt, amit tett, sőt még büszke is rá.” Böröcz László beszélt arról is, hogy Juhász Péter a bíróságot az egyesület vezetőjeként több alkalommal is provokálta, gúnyt űzve ezzel az igazságszolgáltatásból, egyszer, amikor saját maga által termesztett kendernövényt vitt be magával a bíróságra, egy másik alkalommal pedig saját vizeletét adta postára. 

Juhász Péter nemcsak a kábítószer legalizálásáért küzdött, hanem fogyasztásra is buzdította a magyar lakosságot, és többek között ezért mondta ki róla a bíróság, hogy fokozottan veszélyes a társadalomra – hangsúlyozta Böröcz László, aki úgy fogalmazott, hogy „Juhász gyanús cégügyleteket is hagyott maga után.”

Felidézte, hogy a baloldal mostani jelöltje a kétezres években egymás után 12 vállalkozást alapított, ezek mindegyike csődbe ment, és összesen 7 millió forintos adótartozást hagyott maga után. Ez felveti azt a kérdést, ilyen múlttal hogy akar valaki egy egész kerületet vezetni – mutatott rá a Fidelitas ügyvezető alelnöke.

Böröcz László beszélt arról is, Juhász titkolni akarta, hogy a kampányában aktívan részt vesz Budapest volt szocialista főpolgármester-helyettesének, Hagyó Miklósnak egykori munkatársa, Hajnal Zsolt is. Nekünk, a Belvárosi Fidelitas tagjainak az a feladatunk, hogy megvédjük a kerületieket Juhász Pétertől, és a kerületben élő gyerekeket megóvjuk attól, hogy rászoktassák őket a marihuánafogyasztásra – szögezte le a Fidelitas ügyvezető alelnöke, aki mondandóját azzal zárta „a baloldal súlyos hibát követett el azzal, hogy ilyen embert jelölt az ötödik kerületben, mert ez a lépés súlyos károkat okoz a magyar közélet és politika számára.”

Forrás: fidesz.hu

2014.10.02.

Kapcsolat