Közös adománygyűjtést szervezett a makói Fidelitas és Fidesz

Bakos Tamás, a Fidesz makói alapszervezetének alelnöke és Nagy Dániel, a Fidelitas makói szervezetének elnöke közös karácsonyi adománygyűjtést szervezett a Kozmutza Flóra Általános Iskola és Szakiskola Tagintézményének, a Pápay Endre Általános Iskola és Szakiskola Diákotthonában élő állami gondozott fiataloknak. A két hétig tartó gyűjtés során közel 80.000 forint értékben gyűltek össze adományok.
Az adományokat karácsony előtt adták át a fiataloknak a Pápay Endre Diákotthon karácsonyi ünnepségének keretében a Kelemen-Házban. A Diákotthon nevelői és diákjai ünnepi műsorral, saját maguk által készített ajándékokkal és ünnepi vacsorával hálálták meg a meglepetéseket.
 

 

 

Bakos Tamás, a Fidesz makói alapszervezetének alelnöke az adományok átadása során elmondta, hogy az adománygyűjtés meghirdetése előtt egyeztetés folyt Megyesi Istvánné igazgató asszonnyal, hogy mindenképpen olyan tárgyakra irányuljon a gyűjtés, amelyek a fiatalok hétköznapjainak könnyebbé tételéhez ténylegesen hozzá tudnak járulni. Megköszönte továbbá a makói polgárok segítségét, akik hozzájárultak az adományok összegyűjtéséhez. Az összegyűjtött tartós élelmiszereket, tisztítószereket, tisztálkodási szereket az ünnepi műsort követően Bakos Tamás és Nagy Dániel közösen nyújtották át Rizsányi Róbertnének, a Gyermekotthon szakmai vezetőjének.

2015.01.15.

Kapcsolat