Újabb Fidelitas csoport alakult Pest megyében

Július közepén hat fővel megalakult a Fidelitas tárnoki csoportja. A helyi szervezet elnökének Szalai Ferenc politológust választották a fiatalok. Az új csoport létrejötténél jelen volt Szolnoki Gábor polgármester, Vincze Géza országos alelnök, valamint Földvári László megyei alelnök.
Szalai Ferenc beszámolója:

Szalai Ferenc vagyok, politológus, a 2014-es önkormányzati választás FIDESZ-KDNP-OTVSZ (Otthon Tárnokon Választási Szövetség) képviselőjelöltje Tárnokon. A tavaszi országgyűlési, valamint az európai parlamenti választások előtt tárnoki kampánymunkám során nagyon sok fiatal keresett meg, érdeklődött közéleti, illetve településünket érintő kérdésekkel kapcsolatban. Úgy éreztem, ideje acélos támogatást nyújtani az elért sikerek megvédése érdekében, így megszerveztem a tárnoki Fidelitas csoportot. A helyi szervezetet 2014. július 14-én a tárnoki művelődési házban alapítottuk meg, tagjai az alakuló ülésen elnöknek engem választottak. 

Fiatalos, kreatív ötletekkel, ifjúságpolitikai stratégiával és programokkal hivatalosan először segítjük a helyi vezetést és országgyűlési képviselőnk, Dr. Aradszki András munkáját, aktívan részt veszünk majd az őszi önkormányzati választási kampányban is. Igyekszünk elmondani a fiataloknak, miért fontos, hogy elmenjenek szavazni és a FIDESZ-KDNP jelöltjeire voksoljanak. A családalapítás, otthonteremtés, munkahelyteremtés, vagyis a jövőnk a mi közös ügyünk, ezen a területen közösen kell eredményeket elérnünk.

Szeretném, ha kezdeti hat fős tagságunk bővülne és Érden is hasonló fejlődés indulna meg.


Hajrá Magyarország, hajrá Tárnok!

Szalai Ferenc
politológus
(Fidelitas csoportelnök, Tárnok)

2014.07.15.

Kapcsolat