Idén is ott voltunk a Campuson!

A debreceni Campus Fesztivál az ország egyik legmodernebb fesztiválja, melyen idén több mint 84 ezren vettek részt. A Nagyerdei Stadion környezetében tartott eseményen a rengeteg hazai és számos külföldi fellépő mellett különböző civil és politikai szervezetek is jelen voltak – köztük a Debreceni Fidelitas tagjai is.
A csoport a Civil faluban várta az érdeklődőket kérdőívekkel, kvízzel, politikai activityvel és különböző ajándékokkal. A kérdőívben – melyet már az EFOTT-on is népszerűnek találtak – a fiatalok véleményére voltak kíváncsiak a politikai ifjúsági szervezetekkel kapcsolatban. Emellett egy sportról, illetve egy Debrecen nevezetességeiről szóló kvízzel várták a látogatókat, de a politikai activity is kifejezetten népszerű volt a megjelentek között.
 

A kitelepülés előnye, hogy a fesztiválozók személyesen is megoszthatták gondolataikat a Fidelitas tagjaival és egyúttal feltehették kérdéseiket a politika különböző történéseivel kapcsolatban.

A Debreceni Fidelitas köszöni a fokozott érdeklődést és mindenkinek további élményekben gazdag nyarat kíván! Találkozzunk jövőre is! 
 

2015.07.28.

Kapcsolat