Az EFOTT-on jártunk

Idén ismerős helyszínen, Velencén rendezték meg az EFOTT fesztivált július 14-19 között, ahol rekord résztvevővel ünnepelték meg a legnagyobb hallgatói buli 40. évfordulóját.
Hagyományosan állandó résztvevője a fesztiválnak a Fidelitas is. Ebben az évben a Fidelitas és az IKSZ egy nagy közös sátorban várta a fiatalokat, különféle strandajándékokkal, játékokkal. A sátor egész nap nyitva állt az érdeklődők és szórakozni vágyók előtt, ahol xboxal és csocsóval játszhattak a fesztiválozók. Sokan voltak, akik csak egy könnyed beszélgetésre vágytak babzsákfoteljeinkben a napernyők árnyékában.
 
 
Pénteken a közélet iránt nyitott fesztiválozók kötetlenül beszélgethettek Deutsch Tamás európai parlamenti képviselővel, illetve találkozhattak Navracsics Tiborral, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosával.
 
 
A Fidelitas sátra a fesztivál ideje alatt rendkívül népszerű volt. Több százan töltötték ki kérdőívünket, amelyben a fiatalok véleményére voltunk kíváncsiak olyan témákban, mint a politikai ifjúsági szervezetek munkája, az ifjúságot érintő legfontosabb kérdések, politizálás a felsőoktatásban.
 
 
Nagyon szépen köszönjük minden résztvevőnek és érdeklődőnek, hogy meglátogatta a sátrunkat. Örömmel láttuk, hogy az ajándéktárgyainknak köszönhetően a fesztivál számos pontján felbukkant a Fidelitas logója.  
 

2015.07.22.

Kapcsolat