A Fidelitas ismét segített a kutyusokon!

A szervezetünk szívén viseli a menhelyeken gondozott négylábúak sorsát, ezért közel 300 kilogramm kutyatáppal segítette a kisvárdai Fidelitas az UgatLak alapítvány munkáját. Az összegyűjtött eleséget Dudás István, Esik Árpád, és Maklári Gergely adták át az alapítvány gondozóinak június 8-án.
Hamarosan kezdődik a nyári vakáció, ami a diákok egyik legnagyobb öröme az évben. Valakiknek azonban nem boldog, sőt egy nehéz időszak kezdete, ugyanis három hónapig szünetel a konyhai étkeztetés, s így egy ideig nem jut maradék étel a kisvárdai kutyamenhely közel 300 négylábú lakója számára.

A problémát felismerve, szerettünk volna segíteni, ezért 300 kilogramm kutyatápot ajándékozott az UgatLak Alapítvány részére Dudás István önkormányzati képviselő, az IKSZ országos alelnöke, a Fidelitas megyei alelnöke; Ésik Árpád, a Fidelitas kisvárdai csoportjának elnöke; és Maklári Gergely, az IKSZ kisvárdai szervezetének elnöke.

A jótékonykodó fiatalok még alig pakolták le a zsákokat, máris ígéretet tettek a következő, ősszel érkező szállítmányra is.

2016.06.09.

Kapcsolat