A „Soros-terv” a magyar fiatalok jövőjét veszélyezteti

A Fidelitas Országos Választmánya győri tisztújító ülésén újabb két évre Fekete Dávidot, Győr alpolgármesterét választotta elnökének és az alábbi nyilatkozatot fogadta el:

A Fidelitas Országos Választmánya kiáll a nemzetek feletti, kötelező betelepítési kvóták elleni magyar kormányzati törekvések mellett. A “Soros-terv” végrehajtása alapjaiban veszélyezteti az európai és magyar fiatalok jövőjét.

Európában történelmi csúcsokat dönt a fiatalok munkanélkülisége és kilátástalansága, az elöregedő társadalmak alapjaiban veszélyeztetik az Európai Unió rövid- és középtávú fenntarthatósági és fejlődési törekvéseit. Európa demográfiai és munkaerőpiaci kilátásai azonnali, határozott döntés meghozatalára késztetik a Közösség vezetőit.

Vannak nemzetek, melyek Európa problémáinak megoldását a bevándorlásban és a kötelező betelepítésben látják. Az EU két táborra szakadt: a bevándorlóországok és a nem bevándorlóországok táborára. A Fidelitas hitet tesz amellett, hogy az európai közösség jövője az erős nemzetállamok alkotta Európában rejlik, ahol minden ország tiszteletben tartja szövetségesei döntését, miszerint a problémák megoldását saját erőből vagy a bevándorláson keresztül kívánja megoldani.

Támogatjuk Magyarország Kormányának intézkedéseit, ami a fiatalok munkanélküliségének kérdését munkahelyteremtéssel, az elöregedő lakosság problémáját a családpolitika ösztönzésével, a családalapítás és az otthonteremtés támogatásával, a fiatalok terheinek csökkentését pedig a diákhitel terheinek visszavágásával és a kedvezmények kiszélesítésével igyekszik segíteni.

A Fidelitas kiáll a “Soros-tervről” szóló Nemzeti Konzultáció mellett. Támogatjuk Magyarország Kormányát, hogy megvédje a magyar fiatalok jövőjét és, hogy Mi dönthessük el, milyen országban szeretnénk élni az elkövetkező évtizedekben.

A Fidelitas Országos Választmánya

Győr, 2017. szeptember 23.

2017.09.23.

Kapcsolat