Hírek
Az érdeklődők egy 15 perces videóban tekinthették meg az FFK 2015. október 22-ei fennállásának emlékezetes pillanatait. Bemutatkozott az új vezetőség; az érdeklődők hallhatták az őszi szakmai- és programtervet, melynek fókuszában a környezetvédelem, a megújuló energiaforrások és az ehhez kapcsolódó társadalmi szemléletformálás áll. Az FFK kezdeményezte, hogy a Fidelitas országos szinten csatlakozzon hazánk legnagyobb önkéntes mozgalmához, a TeSzedd – Önkéntesen a tiszta Magyarországért idei akciójához, melynek célja, hogy önkéntesként megtisztítsuk környezetünket a felelőtlenül lerakott és eldobált hulladéktól, illetve erősítsük az embertársaink környezettudatosságát.
 
Az alakuló ülésen tiszteletét tette dr. Szabó Krisztián, a Fidelitas szakmai kabinetekért felelős alelnöke és dr. Virágh Előd, a Budapesti Fidelitas ügyvezető alelnöke, akik köszöntőjükben elismeréssel szóltak az FFK elmúlt ciklusbeli teljesítményéről, sikeres munkát kívántak a következő időszakra.

Ary Tamás bejelentette az FFK Magyar Őstörténeti munkacsoportjának megalakulását, melynek vezetésével Odor Mátét bízta meg. Az FFK vezetősége szerint a hazaszeretetben és a nemzeti identitástudatban fontos szerepet játszik a magyarság őstörténetének, gyökereinknek, népünk eredetének ismerete, tisztelete és az új feldolgozott kutatási eredmények figyelembe vételével történő ápolása, társadalmasítása, az oktatás-, ifjúság-, és nemzetpolitika területére való eljuttatása.

Az FFK szeretettel vár minden érdeklődőt. Jelentkezni az ary.tamas@fidelitas.hu e-mail címen lehet.