Csapatépítés Böhönyén

A Fidelitas Gazdasági Kabinetje az idei évben is megtartotta immáron hagyományosnak számító csapatépítő hétvégéjét a Somogy megyei Böhönyén.

A Gazdasági Kabinet csapatépítő hétvégéjén az új tagok megismerhették a kabinet főbb irányelveit és közösen megvitathatták a jövőbeli célokat és szakmai programokat.

A  hétvége fő vonulata az  volt, hogy a már ismert szakmai oldal mellett minél jobban megismerhessék egymás személyes oldalát is, elősegítve így a jövőbéli szakmai együttműködés stabil, nem csak szakmai, de érzelmi alapjainak kialakulását is.

A két nap alatt sort kerítettek néhány pincészet meglátogatására. A Kristinus Borbirtokon megismerhették a helyi szőlőültetvényt, meglátogatták az érlelő-, illetve tárolópincét, a külső-és belső konferenciatermet, valamint a nagy, középkori pincét idéző rendezvénytermet. A bemutató közben és végén helyi borokat kóstolhattak meg a kabinettagok. Böhönyére visszatérve az Albertus Pincészetben már a helyi közélet vezetői is megtisztelték a kabinetet jelenlétükkel. A közös étkezés és borozás ideje alatt megismerhették a helyi gazdasági-és politikai helyzetet, kihívásokat, problémákat.

Vasárnap a böhönyei Festetics kastélyt látogatták meg, melyet kívül-belül körbejárhattak. A csapat ezt követően hazaindult, s Balatonmáriafürdőn közösen eltöltött pár órát a helyi strandon, mielőtt még visszaindult volna Budapestre.

A Böhönyén közösen eltöltött hétvége idén is nagyon jól sikerült, a résztvevők egyöntetűen nyitottak arra, hogy jövőre is eltöltsenek a somogyi településen egy ilyen hétvégét. Barátságok, ismeretségek köttettek, illetve mélyültek el, közelebb kerültek a kabinet tagjai egymáshoz, mely a jövőben mindenképp hozzájárul majd ahhoz, hogy még sikeresebben dolgozhassanak együtt a közös jövő és a Fidelitas jövője érdekében.

2017.09.04.

Kapcsolat