Az FFK vendége volt dr. Bíró Ildikó Judit protokollszakértő

A Fidelitas Fenntartható Fejlődés Kabinet sikeres rendezvénysorozata, a Fenntartható fejlődési estek ismét egy izgalmas programmal bővült.
 A június 27-i találkozó „Networking a protokoll eszközeivel” címmel zajlott, az előadás vendégeként dr. Bíró Ildikó Judit jogász, nemzetközi protokoll szakértő gazdagította a résztvevők ismereteit. Az est főszervezője és moderátora Koller Kata, a Belvárosi Fidelitas tagja volt.
Az „interaktív minitréning” célja az volt, hogy a résztvevők tovább gyarapítsák kommunikációs eszközeik tárházát magabiztos fellépésük, illetve hivatalos kapcsolataik bővítése és elmélyítése érdekében. A rendezvény olyan fontos témákat taglalt, mint a közéleti és rendezvényi etikett, az üzleti protokoll, az állami és diplomáciai protokoll, illetve a nemzetközi rendezvények és delegációs programok szervezése. 
 


A program zárásaként Ary Tamás, a kabinet vezetője ismertette a résztvevőkkel a nyár legfontosabb eseményeit, köztük a júliusi Tusványos 2017 és az augusztusi Fidelitas Nyári Szabadegyetem fesztiválokat kiemelve. 

 

2017.07.11.

Kapcsolat