Hírek
A kávézó munkatársai a déli nyitástól folyamatosan fogadták az adományokat, ezen felül pedig az egész napi bevétel 50%-a, a belépők és tombolák árának teljes összege került felajánlásra az otthon részére. A tombolán értékes nyeremények kerültek kisorsolásra, amit többek között Böröcz László, szervezetünk elnöke biztosított, a kezdeményezés sikeressége érdekében.
 
 

Az esemény nagy sikerrel zárult, hiszen több mint 100 000 Ft értékben sikerült sporteszközöket eljuttatni a gyermekotthon részére. Többek között mobil kapuval, tollas, -és kézihálóval, baseball szettel és rengeteg labdával sikerült megajándékozni a nehéz sorsú gyermekeket.
 
Június 27-én, az átadás során, ahol a szervezők mellett több aktívan segédkező tag is képviselte kerületét, lehetőség nyílt Dóka Rita igazgatónővel való beszélgetésre. A jelenlevők betekintést nyertek az otthon működésébe, sikereibe és felmerülő problémáiba. Az otthon lakói és az ott dolgozók is nagy örömmel fogadták azt a rengeteg új sporteszközt, amelyet a csapat vitt nekik. 
 
A jövőben több hasonló rendezvény megszervezésére is sort szeretne keríteni a csapat, hogy egyre több résztvevővel, minél több helyen tudjanak segíteni.