Hogy is van ez? Simicska és Varga-Damm Andrea a Veszprém - Zágráb meccsen

Hegedűs Barbara, a Fidelitas országos alelnöke és Bóka Bence, a Veszprémi Fidelitas elnöke sajtótájékoztatón reagált a sajtóhírekre, miszerint Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje és Simicska Lajos együtt, a VIP páholyban nézték a Veszprém – Zágráb meccset a hétvégén.
„A jobbik képviselőjelöltje a meccs után Facebook oldalán azt írta, hogy egyetemi társai társaságában nézte a mérkőzést, azonban amikor a képek napvilágot láttak, zavaros magyarázkodásba kezdett arról, hogy a vállalkozó és családja 2015-ben rá szavazott, és csupán azért hívták meg a meccsre, mert tudják, hogy a veszprémi csapat szurkolója” - mondta el a Fidelitas alelnöke.

Felvetődik a kérdés, hogy ha így kezdődik a Jobbik kampánya a választókerületben, vajon mit várhatunk a következő egy évben tőlük. Kérdéses, hogy ha leendő képviselőjelöltjük már most nem mond igazat a választópolgároknak, akkor mire lehet számítani a jövőben? - fogalmazott.

A Fidelitas alelnöke szerint az is érdekes kérdéseket vet fel, hogy azt az embert, akivel a jobbikos politikus a meccset nézte saját pártjának elnöke kis idővel ezelőtt még élesen támadta, mindeközben pedig Varga-Damm Andrea jó kapcsolatot ápolt vele.

„Úgy gondoljuk, hogy nem zavaros magyarázkodásra van szükség, hanem egyenes beszédre. Fontosnak tartjuk, hogy a veszprémi közvélemény is tisztán lásson, hogy ki-kit támogat, és ki mögött ki áll.”- hangsúlyozta.

Forrás: http://vehir.hu/

2017.04.04.

Kapcsolat