Kristóf erősödik!

Közgazdász, függősége a sport, a Fidelitas és más ifjúsági szervezetek oszlopos tagja. Ha kell, még Soros György fizetett embereivel szemben is kész megvédeni nemzeti ünnepünket. Fekete Kristóffal, a „Magyarország erősödik” tájékoztató kampány arcával beszélgettünk.
FV: Kellett ez neked?
Kristóf: Mire gondolsz pontosan?
 
FV: Gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de az elmúlt hetekben többször láttam az arcodat, mint az ezt megelőző 20 évben összesen. Plakátokon, televíziós hirdetésekben és az újságokban is feltűnsz. Március 15-én pedig az első sorban állva tüntettél a Juhász Péter-féle fütyülős alakulat ellen. Napokig voltál a liberális média és a kommentelők célpontja. Bennem felmerült a kérdés, kellett ez neked?
Kristóf: Amikor közéleti szerepvállalásra adtam a fejem, tudtam, hogy mire számíthatok. Ez a hiszti nem rólam szól. 
 
FV: Akkor kiről vagy miről szól?
Kristóf: Te is tudod, hogy az említett írások és hozzászólások egy adott narratíva alapján készülnek. Az ő oldalukon mindenki „nagyon trendi, és széles látókörű”. Ebből következik, hogy a mi közösségünk, mindezeknek csak az ellenkezője lehet. Amennyiben fiatalként adod az arcod mindahhoz, amit polgári kormányzásnak, Fidesznek vagy Fidelitasnak nevezünk, akkor jobb, ha felkészülsz a legrosszabbra. Elolvashatod, hogy biztosan kiválóan megfizetnek, amúgy valószínűleg már az iskolatársaid is utáltak, de a legfontosabb, hogy minden szempontból ciki vagy.
 
FV: Ha jól értem, a plakátarc szerepének elvállalásával volt egy másodlagos célod is. Megmutatni, hogy a magyar fiatalok nem nekik akarnak megfelelni.
Kristóf: A tájékoztató kampány arról szól, hogy Magyarország jó irányba halad. Béremelésekről, fiatal családok otthonteremtési lehetőségeiről és bővülő gazdaságról szóló hírekkel tudunk az emberek elé állni. Csupa pozitív dolog. Én ehhez adtam az arcomat és ezt bármikor vállalom is. Sajnálom, hogy az engem támadóknak ez fáj.
 

 
FV: Március 15-én miért tartottad fontosnak, hogy táblával a kezedben fejezd ki a véleményed Juhász Péterék fütyülős akciója ellen?
Kristóf: Meglátásom szerint a közösségünknek szüksége volt rám, én pedig megpróbáltam segíteni. Perverz dolognak tartom, hogy harminc pártkatona megzavarhatja több tízezer ember és az egész magyarság nemzeti ünnepét.
 
FV: Evezzünk egy kicsit távolabb a politikától. Közgazdász vagy, de hogy is állnak pontosan a tanulmányaid?
Kristóf: A Corvinuson szereztem meg az alapdiplomámat. Most a mesterre gyúrok.
 
FV: De azért az edzésekre még jut időd. Most is egy sportközpontban, a medence partján sikerült összehoznunk a beszélgetést.
Kristóf: Most még van időm, de hamarosan kezdődik a daráló. Vizsgák és könyvtárazások véget nem érő órái várnak rám. Korábban versenyszerűen vízilabdáztam, de még mindig eljárok és szeretek is edzeni. Szolnokiként lételemem a víz, de a futás az, ami igazán kikapcsol. Olyankor tényleg a legkevésbé érdekes néhány rosszindulatú újságíró és a többnyire álprofilos kommentelőik. Futás közben látom igazán, hogy milyen szép is az ország, ahol élek.
 
FV: Köszönöm, hogy szántál ránk időt.
Kristóf: Én is köszönöm nektek és minden kedves olvasónak.
 

2017.03.25.

Kapcsolat