Sajtótájékoztató-Juhász Péter és társai a nemzeti ünnep megzavarására készülnek

Juhász Pétert és társait csak egyetlen cél fogja vezérelni nemzeti ünnepünkön, hogy tönkre tegyék és megzavarják azt - hangsúlyozta Böröcz László keddi sajtótájékoztatóján. A Fidelitas elnöke emlékeztetett arra, hogy március 15-e a magyar nemzet egyik legfontosabb ünnepe. Mint mondta, holnap a Múzeum Kertben több tízezer magyar, fiatal és idős próbálja meg méltóképpen megünnepelni az 1848-49-es szabadságharc évfordulóját. Hozzátette: a Fidelitas számára azért is fontos ez az ünnep, mert a márciusi ifjak példát mutattak minden generációnak, így nekik is a hazaszeretetből
Böröcz László aláhúzta, Juhász Pétert és társait csak egyetlen cél fogja vezérelni a nemzeti ünnepen, hogy ennek a több tízezer embernek tönkre tegyék az ünnepségét és megzavarják a nemzeti ünnepet. Hozzáfűzte: a képlet soha nem változik: Soros pénzel, Juhász pedig fütyül.
 
Ha belegondolunk abba, hogy az elmúlt időben hogyan támadták a kormányt a Soros György által pénzelt migránspárti szervezetek, akkor abból egyértelműen következik, hogy nekik március 15-e sem szent – fogalmazott.
 
Szólt arról is, hogy Soros György szervezetei az elmúlt napokban is támadásokat indítottak a magyar kormány ellen. Hozzátette: sajnos ezek a szervezetek és Juhász Péterék nem tisztelik március 15-ét és nem állnak ki nemzeti értékeink mellett.
 
Böröcz László felhívta a figyelmet arra, hogy március 15-én délelőtt a nemzeti ünnepen táblák segítségével fognak csendben, az ünnepséget nem megzavarva tiltakozni, azok ellen, akik Juhász Péterrel meg akarják zavarni az emberek békés megemlékezését. 

A sajtótájékoztatóról készült videó itt tekinthető meg.

Forrás: http://www.fidesz.hu


 

2017.03.14.

Kapcsolat