Kit is szolgál a Jobbik?

Aggodalommal tölti el a III. kerületi Fidelitas szervezetét a pár hete kirobbant, de azóta is tisztázatlan botrány, miszerint Szaniszló Adrienn, a Jobbik frakció külügyi munkatársa és Szabó Gábor pártigazgató Putyin orosz elnök jobbkezének is tartott Vlagyiszlav Szurkov segítségére támaszkodva akart többszöri belépésre jogosító vízumokat szerezni a Jobbik politikusainak. Életszerűtlen, hogy egy nemzetközileg is szélsőségesnek tartott párt vezetőinek beutazása ügyében az orosz állam magas rangú vezetői soron kívül járjanak el.
Kovács Béláról („KGBéla”), a Jobbik EP képviselőjéről 2014. májusában derült ki, hogy minden valószínűség szerint az orosz titkosszolgálatnak dolgozik, ezért mentelmi jogát felfüggesztették, a nyomozás jelenleg is folyik. Ezek szerint az ő kapcsolatai kevésnek bizonyultak? 

Az ügy nemzetbiztonsági súlyára való tekintettel követeljük, hogy Szaniszló Adrienn tisztázza ezen vízumkérelmek körülményeit!

Milyen kapcsolatai vannak Oroszországban, amiket szükséges elmélyíteni?

A Jobbik külügyi munkatársaként valljon színt, hogy a párt prominens politikusai milyen céllal utaznak rendszeresen Moszkvába?

Budapest, 2016.11.22.
Fidelitas III. kerület

Fótó: vehir.hu
 

2016.11.22.

Kapcsolat