A Nemzetközi Republikánus Intézet vezetője volt a Fidelitas vendége

Hegedűs Barbara, külügyekért felelős országos alelnök szervezésében Jan Surotchak-kal, a Nemzetközi Republikánus Intézet európai vezetőjével beszélgethetett a Fidelitas hétfő délután, a Central kávéházban.
A jó hangulatú beszélgetésen a Republikánus Intézet munkájáról tudhattak meg többet a résztvevők, illetve az amerikai elnökválasztás eredményét elemezték. A Republikánus Intézet évek óta fontos partnere a Fidelitasnak, szervezetünk folyamatosan részt vesz a rendezvényeiken, ezért a jövőbeni közös projektek is szóba kerültek az este folyamán.

A fő téma azonban az amerikai elnökválasztási kampány volt és a választási eredmények elemzése. Jan Surotchak érdekes beszámolóval szolgált arról, hogy milyen személyes benyomásai voltak az elnökválasztási kampány során az Egyesült Államokban, majd az új elnöki ciklus fő kérdéseit is elemezte a résztvevőkkel. A beszélgetés végén a hallgatóság kérdezett a kampánymódszerekkel kapcsolatban, illetve az amerikai-magyar diplomáciai kapcsolatok várható alakulásáról esett szó. Köszönjük szépen Jan Surotchak-nak, hogy eljött, és bízunk benne, hogy minél hamarabb meghívottként köszönthetjük egy újabb rendezvényünkön.

2016.11.16.

Kapcsolat