Fidelitas Sportkonferencia 2016

Harmadik alkalommal szerveztük meg konferenciával egybekötve a hagyományos fidelitasos sporthétvégét. November 4. és 6. között Szeged adott otthont a nagy sikerű rendezvénynek, melyen közel 300 fiatal vett részt. Köszönjük a szegedi, békéscsabai és biatorbágyi csoportok tagjainak a szervezésben nyújtott segítségüket!

Péntek este Korponyai Ernő, a Fidelitas szegedi csoportjának elnöke, Nemcsik Mátyás, a Fidelitas alelnöke, valamint Várfi András, a Fidelitas dél-alföldi regionális igazgatójának köszöntője után kezdődtek el az amatőr bajnokságok a Fidelitas harmadik sportkonferenciáján, Szegeden. A résztvevők teremfociban, sakkban, ping-pongban és tollasban mérhették össze ügyességüket.
 

   


Szombat délelőtt Böröcz László, a Fidelitas elnöke, B. Nagy László, országgyűlési képviselő és Kozmann György, sportért felelős helyettes államtitkár, többszörös világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai bronzérmes magyar kenus köszöntötte a Fidelitas sportkonferenciájának résztvevőit, majd Bohács Zsolt, választókerületi elnök, ötszörös kenu világbajnok, amatőr golfozó, valamint Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi egyházmegye püspöke Dél-Alföld sportjának jelenéről és jövőjéről beszélgetett. A moderátor Mohácsy István, a Fidelitas biatorbágyi csoportjának elnöke volt. A szombat délelőtti programról ITT olvashatsz bővebben.
 


Délután az amatőr bajnokságok döntőit játszották le, majd kihirdettük az eredményt.

Ping-pong:
I. helyezett: Illyés Szabolcs
II. helyezett: Nemcsik Mátyás
III. helyezett: Fogarassy Botond

Sakk:
I. helyezett: Jakab Jácint
II. helyezett: Tarjáni Timót
III. helyezett: Orosz Zsolt

Teremfoci:
I. helyezett: Kisvárda
II. helyezett: Nomivan
III. helyezett: Random

Tollas:
I. helyezett: Valaczka Lóránt
II. helyezett: Vass Dzsenifer

Gratulálunk még egyszer a győzteseknek!
 

 

Vasárnap délelőtt 2016 Rió, 2020 Tokió! 2024 Budapest!? – olimpián innen és túl című kerekasztal-beszélgetéssel zárult a hétvégi program. Meghívott vendégeink András Krisztina, közgazdász, egyetemi docens (Budapesti Corvinus Egyetem), Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára és Márton Anita, olimpia bronzérmes súlylökő voltak. A beszélgetést Kozma Dávid, a 11. kerületi Fidelitas csoport alelnöke moderálta. A vasárnap délelőtti programról ITT olvashatsz bővebben.

   

 

2016.11.07.

Kapcsolat