Megtartotta őszi nyitó ülését a Fidelitas Fenntartható Fejlődés Kabinet

A kabinet október 4-én Budapesten tartotta őszi szezonnyitó ülését, amely két szakmai beszélgetésnek adott otthont. Az első beszélgetés hazánk ifjúságpolitikai lehetőségeiről szólt dr. Illés Boglárkával, az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkával. A második beszélgetésen Párkányi Eszter, a Fidelitas Külügyi és Uniós Kabinet vezetője osztotta meg gondolatait a fenntartható fejlődés aktuális kérdéseiről a nemzetközi ifjúságpolitikában. A vendégekkel Ary Tamás kabinetvezető beszélgetett.
A Kabinet ülésén több budapesti kerületből voltak jelen kabinettagok és érdeklődők. Részt vett Komlós Attila, a Kisvárdai Fidelitas alelnöke. A Tatabányai Fidelitas részéről Kupcsok Péter elnök, Pákozdi Tamás alelnök és Járási László tag is ellátogatott.
 

Ary Tamás kabinetvezető elmondta, hogy az őszi félévben folytatódik a Kabinet szakpolitikai programalkotó tevékenysége, az országos együttműködés ösztönzése és a Fenntartható Fejlődési Estek rendezvénysorozat. A szezon tervezett témái között szerepel a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia első előrehaladási jelentése, a környezetvédelem és környezettudatosság, a zöld diplomácia, az egészségügyi rendszer és az egészséges életmód, a szabadkereskedelmi egyezmények, az energetika és a vállalati innovációk, a zöld és a kék gazdaság.
A Fenntartható Fejlődés Kabinet szeretettel vár közösségébe minden érdeklődőt Kárpát-Haza bármely részéről.

2016.10.10.

Kapcsolat