A Fidelitas köszönetet mond minden fiatalnak, aki részt vett a népszavazáson

A Fidelitas köszöni minden fiatalnak, aki részt vett a népszavazáson és élt demokratikus jogával. Köszönet az aktivistáknak is, akik mindent megtettek azért, hogy Magyarország maga dönthessen sorsáról. Az eredmény önmagáért beszél, hiszen több millióan utasították el Brüsszel bevándorláspolitikáját. Köszönet a szavazó magyar állampolgároknak!

Világossá vált az is, hogy kik azok, akik ebben nem érdekeltek. Az MSZP tudatosan vezette félre a választókat azzal, hogy tagadta a kötelező kvóta létét. Tette mindezt azért, mert valójában Gyurcsány Ferenchez hasonlóan a bevándorlás pártján áll, csak gyáva ahhoz, hogy ezt beismerje az embereknek.

Világossá vált továbbá az is, hogy a Jobbik tudatosan nem vett részt a kampányban, és magára hagyta a választóit. A Jobbik elárulta Magyarország és a nemzet ügyét. Vona Gábor és párttársai bizonyították, hogy semmi más nem érdekli őket, csak saját hatalmi érdekeik.

A Fidelitas továbbra is elkötelezett Magyarország biztonsága iránt. Nem fogjuk hagyni, hogy a brüsszeli elit és a balliberális ellenzék veszélybe sodorja hazánkat!

2016.10.02.

Kapcsolat