Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatót Béres Levente

A kvótanépszavazás mindenkit érint korra, nemre, világnézetre vagy éppen vallási felekezetre való tekintet nélkül, ezért nagyon fontos, hogy az emberek kifejtsék a véleményüket vasárnap. A Fidelitas észak-alföldi regionális igazgatója, Béres Levente Baracsi Endrével, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés alelnökével tartott sajtótájékoztatót hétfőn Nyíregyházán.
A részvételre való felszólítás mellett azt is kiemelték, hogy az ország biztonsága és kulturális egysége miatt nemet kell mondani a brüsszeli migránskvótákra. Arra emlékeztettek, hogy ahol nagy számban megjelentek a migránsok, ott egyre nagyobb a terrorizmus veszélye és megváltoznak az adott ország kulturális viszonyai. A sajtótájékoztatón elhangzott, most fiatalnak és idősnek egyaránt el kellene menni szavazni, mert a választásokon az eddigi tapasztalatok alapján Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az országos átlagnál kevesebben járulnak az urnákhoz. Ez pedig ebben az esetben azt is jelentheti, az itt élők igazából nem tiltakoznak a kényszerbetelepítés ellen.

Ne adj Isten, megkezdődik egy olyan folyamat, hogy Magyarországra elkezdik betelepíteni a menekülteket, a bevándorlókat. Értelemszerűen valószínűleg oda kezdik el betelepíteni őket, ahol kisebb volt az ellenállás, nem oda, ahol nagyobb – mondta Béres Levente, észak-alföldi regionális igazgató.

Forrás: nyiregyhaza.hu-fidelitas.hu

2016.09.28.

Kapcsolat