Gyurcsány tíz év után újra sajátjaira rontana a hatalomért

Tudta? 10 év után ismét Gyurcsány akarja megmondani helyettünk mi a jó a magyaroknak. 10 évvel az országot lángba borító hazugságbeszéd után ha tehetné Brüsszel mögé bújva menekülttábort csinálna Magyarországból.
10 évvel ezelőtt, 2006. szeptember 17-én vasárnap szivárgott ki Gyurcsány Ferenc felháborító, az országot lángba borító hazugságbeszéde, amelyben elismerte, hogy a hatalom megtartása érdekében tudatosan hazudtak nekünk reggel, éjjel meg este.
 
Az emberek éveken keresztül fizették Gyurcsány hatalomban maradásának árát, hiszen 2006-ban elképesztő csúcsot ért el az államháztartás hiánya, a folyamatosan növekvő államadósság miatt pedig a 2008-as válság kis híján térdre kényszerítette Magyarországot, közel volt az államcsőd. Ha Gyurcsány 2006-ban képes lemondani a hatalomról, devizahiteles családok százezreinek lett volna sokkal könnyebb az élete az elmúlt tíz évben.
 
Gyurcsány kormánya ráadásul a hatalom megtartása érdekében 2006-ban saját polgáraira támadt, amikor lovasrohamot vezényelt és békésen demonstráló emberek közé lövetett. Gyurcsány semmit sem tanult 10 évvel ezelőtti kudarcából, ha tehetné ma ismét sajátjaira rontana: szerinte a bevándorlás egy álprobléma, kormányzati gumicsont. Ha Gyurcsány Ferencen és a Demokratikus Koalíción múlna, menekülttábor lenne az egész országból.
 
Ahogy 10 évvel ezelőtt, 2016-ban is ők akarják megmondani, mit kell tennünk, hogyan éljük mindennapjainkat. Ahogy akkor egy népszavazás segített rajtunk, úgy a helyzet világos és egyértelmű megoldása ma is egy népszavazáson múlik. Épp ezért kell elmennünk október 2-án, és nemmel szavazni Brüsszel kötelező betelepítési terveire!
 

2016.09.17.

Kapcsolat